Geniet u ook graag van

CABARET OF MUZIEK?

Voor inwoners van de Graftdijken en omstreken is Het Plein een ideale uitgaansgelegenheid of loop-/fietsafstand. Vooral voor liefhebbers van muziek, cabaret en theater.

Wie daar graag gebruik van maakt en ook het belang van deze vorm van cultuur wil ondersteunen, kan donateur worden van Het Plein. Voor €5,- per persoon per jaar (het mag ook meer zijn natuurlijk) bent u al donateur.

Wat krijgt u als

DONATEUR?

Allereerst onze hartelijke dank voor uw steun, uw bijdrage maakt ons voortbestaan mogelijk!

Daarnaast hebt u als donateur het exclusieve voorrecht om voorafgaand aan de start van het seizoen kaartjes voor uzelf èn mede-donateurs te bestellen mèt €2,50 korting per donateur per voorstelling. Vanaf 1 juli gelden voor iedereen de reguliere prijzen en kan ook iedereen kaarten bestellen. 

 

Steun Het Plein als donateur voor slechts €5,00 p.p. en boek de voorstellingen van uw keuze mèt korting tussen 5 en 30 juni. Meldt u zich daarom nu (weer) aan als donateur. Dat kan eenvoudig door bovenstaand formulier in te vullen of een mailtje te sturen naar bestuur@hetplein.info of door te bellen met 06-185 85 139. Of door gewoon €5,- per persoon te storten op IBAN NL35 ABNA 0891 4930 77  o.v.v. uw naam en woonplaats. Het donateurschap is voor de duur van het theaterseizoen 2022/2023.