Steun Het Plein: word donateur 
 
 

Geniet u ook graag van cabaret of muziek?

Voor inwoners van de Graftdijken en omstreken is Het Plein een ideale uitgaansgelegenheid of loop-/fietsafstand. Vooral voor liefhebbers van muziek, cabaret en theater.

Wie daar graag gebruik van maakt en ook het belang van deze vorm van cultuur wil ondersteunen, kan donateur worden van Het Plein. Voor €5,- per persoon per jaar (het mag ook meer zijn natuurlijk) bent u al donateur. 

Wat krijgt u als donateur?

Per voorstelling ontvangt een donateur €2,50 korting. Wie dus kaarten voor twee voorstellingen koopt, is al uit de kosten. Uiteraard is het donateurschap persoonsgebonden.

Steun Het Plein als donateur voor slechts €5,00 p.p. en boek voorstellingen met korting. Meldt u zich daarom nu aan als donateur. Dat kan eenvoudig door het aan te vinken op het bestelformulier of een mailtje te sturen naar bestuur@hetplein.info of door te bellen met 06-185 85 139. Of door gewoon €5,- te storten op IBAN NL35 ABNA 0891 4930 77

U kunt u uiteraard ook voor het begin van de voorstelling in de kerk van West-Graftdijk aanmelden als donateur.

Let op: Als donateur kunt u 1 plaats per voorstelling voor de donateursprijs bestellen.
 
In Oost- en West-Graftdijk gaan we normaal gesproken jaarlijks langs de deur om het bedrag te innen. Door corona zien wij hier dit seizoen van af, maar uw bijdrage is niet minder gewenst. Dus we zouden het zeer op prijs stellen wanneer u het bedrag overmaakt aan Stichting Het Plein, NL 89 ABNA 082 65 42 166 o.v.v. uw naam en adres.