2021/2022

PROGRAMMA

Het bestuur van Het Plein is trots op het programma dat zij voor 2021-2022 heeft weten samen te stellen ondanks alle coronaperikelen. Alles zal uiteraard plaatsvinden conform de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen.
Let op! De kaartverkoop met €2,50 korting per kaart voor donateurs is ten einde. Met ingang van heden geldt de reguliere verkoop.

NB -> Tijdens de eerste voorstelling hebben wij onze capaciteit beperkt tot maximaal 90 bezoekers en hebt u alleen toegang met een coronatoegangsbewijs. Dit kunt u verkrijgen met de CoronaCheck-app van de rijksoverheid. Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.rijksoverheid.nl/

Wij hanteren de volgende regels:

Maximaal 90 bezoekers
Geen 1,5 meter restricties.
Alleen toegang voor bezoekers die gereserveerd hebben.
Alleen toegang voor bezoekers met een coronatoegangsbewijs.
Wanneer daar aanleiding toe is kunnen deze afspraken aangepast worden.

 

Het bijwonen van een voorstelling bij Het Plein is altijd geheel op eigen risico.

Al 25 jaar

MUZIEK EN CABARET

Zoals u van ons gewend bent, stelt Het Plein elk seizoen een aantrekkelijk en gevarieerd muziek- en cabaretprogramma samen. En dat al ruim 25 jaar lang. Het bestuur van Het Plein is trots op het programma dat zij voor 2021-2022 heeft weten samen te stellen ondanks alle coronaperikelen. Alles uiteraard onder voorbehoud.
Hartelijke groet en graag tot ziens!

Bestuur Het Plein
Marjon Brouwer, Karla Nugteren, Mil Beekhuis en Janine Metselaar

Onze

VRIJWILLIGERS EN DONATEURS

Het Plein zou niet bestaan zonder haar vrijwilligers. We zijn er ongelooflijk trots op dat veel mensen dankzij Het Plein genieten van cultuur dicht bij huis. Behalve de vrijwilligers willen we onze trouwe bezoekers en donateurs hierbij ook hartelijk bedanken voor hun steun. We hebben ondanks alles veel zin het nieuwe seizoen.

WORD DONATEUR

Geniet u ook graag van cabaret of muziek?

Voor inwoners van de Graftdijken en omstreken is Het Plein een ideale uitgaansgelegenheid of loop-/fietsafstand. Vooral voor liefhebbers van muziek, cabaret en theater.

Wie daar graag gebruik van maakt en ook het belang van deze vorm van cultuur wil ondersteunen, kan donateur worden van Het Plein. Voor €5,- per persoon per jaar (het mag ook meer zijn natuurlijk) bent u al donateur. 

CENTRUM VOOR CULTURELE ACTIVITEITEN IN OOST- EN WEST-GRAFTDIJK

BEZOEKADRES

Graftdijkplein 3
1486 ML West-Graftdijk

POSTADRES

Zuiderstraat 35
1486 MJ West-Graftdijk

Tel: 06-18585139 KvK: 41241497 IBAN: NL35 ABNA 0891 4930 77
© Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend  Privacybeleid | Coronaprotocol