2024/2025

PROGRAMMA

Het bestuur van Het Plein is trots op het programma dat zij voor 2024-2025 heeft weten samen te stellen.
De verkoop start zondag 2 juni 2024. Alle info over het programma is terug te lezen op deze website.  
Op zondag 2 juni wordt het seizoen spectaculair afgesloten met het gratis Sluitconcert door Stars Like Us èn start ook de voorverkoop voor het nieuwe seizoen stipt om 20.00u ‘s avonds. 

Al 25 jaar

MUZIEK EN CABARET

Zoals u van ons gewend bent, stelt Het Plein elk seizoen een aantrekkelijk en gevarieerd muziek- en cabaretprogramma samen. En dat al ruim 25 jaar lang. Het bestuur van Het Plein is trots op het programma dat zij voor het nieuwe seizoen heeft weten samen te stellen.
Het bijwonen van een voorstelling is altijd op eigen risico. En Het Plein neemt geen kaarten retour. 

Hartelijke groet en graag tot ziens!

 

Eefke Heitbrink, Marjon Brouwer, Karla Nugteren en Janine Metselaar

Onze

VRIJWILLIGERS EN DONATEURS

Het Plein zou niet bestaan zonder haar vrijwilligers. We zijn er ongelooflijk trots op dat veel mensen dankzij Het Plein genieten van cultuur dicht bij huis. Behalve de vrijwilligers bedanken we onze trouwe bezoekers en donateurs hierbij hartelijk voor hun steun. 

STEUN HET PLEIN

  Waardeert u Het Plein? Voor inwoners van de Graftdijken en omstreken is Het Plein een ideale uitgaansgelegenheid of loop-/fietsafstand. Vooral voor liefhebbers van muziek, cabaret en theater. Wie daar graag gebruik van maakt en ook het belang van deze vorm van cultuur wil ondersteunen, kan Het Plein steunen met een vrijwillige bijdrage.