2022/2023

PROGRAMMA

Het bestuur van Het Plein is trots op het programma dat zij voor 2022-2023 heeft weten samen te stellen
Let op! De kaartverkoop voor donateurs, inclusief  €2,50 korting per kaart start zondag 5 juni om 20.00 uur, na afloop van het Sluitconcert. Dus zorg dat u snel uw donateursbijdrage overmaakt, als u dat nog niet gedaan heeft.

Met ingang van 1 juli gelden voor iedereen de reguliere prijzen, €2,50 hoger dan de nu vermelde prijzen en kunnen ook niet-donateurs kaarten bestellen. 

Het bijwonen van een voorstelling bij Het Plein is altijd geheel op eigen risico.

Al 25 jaar

MUZIEK EN CABARET

Zoals u van ons gewend bent, stelt Het Plein elk seizoen een aantrekkelijk en gevarieerd muziek- en cabaretprogramma samen. En dat al ruim 25 jaar lang. Het bestuur van Het Plein is trots op het programma dat zij voor het nieuwe seizoen heeft weten samen te stellen.

Hartelijke groet en graag tot ziens!

Mil  Beekhuis, Marjon Brouwer, Karla Nugteren en Janine Metselaar

Onze

VRIJWILLIGERS EN DONATEURS

Het Plein zou niet bestaan zonder haar vrijwilligers. We zijn er ongelooflijk trots op dat veel mensen dankzij Het Plein genieten van cultuur dicht bij huis. Behalve de vrijwilligers bedanken we onze trouwe bezoekers en donateurs hierbij hartelijk voor hun steun. 

WORD DONATEUR

Geniet u ook graag van cabaret of muziek?

Voor inwoners van de Graftdijken en omstreken is Het Plein een ideale uitgaansgelegenheid of loop-/fietsafstand. Vooral voor liefhebbers van muziek, cabaret en theater.

Wie daar graag gebruik van maakt en ook het belang van deze vorm van cultuur wil ondersteunen, kan donateur worden van Het Plein. Voor €5,- per persoon per jaar (het mag ook meer zijn natuurlijk) bent u al donateur. 

CENTRUM VOOR CULTURELE ACTIVITEITEN IN OOST- EN WEST-GRAFTDIJK

BEZOEKADRES

Graftdijkplein 3
1486 ML West-Graftdijk

POSTADRES

Zuiderstraat 35
1486 MJ West-Graftdijk

Tel: 06-18585139 KvK: 41241497 IBAN: NL35 ABNA 0891 4930 77
© Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend  Privacybeleid | Coronaprotocol