Welkom in het nieuwe seizoen!

Zoals u van ons gewend bent, stelt Het Plein elk seizoen een aantrekkelijk en gevarieerd muziek- en cabaretprogramma samen. En dat al ruim 25 jaar lang. Het bestuur van Het Plein is trots op het programma dat zij voor 2021-2022 heeft weten samen te stellen ondanks alle coronaperikelen.
Alles uiteraard onder voorbehoud.
 
Zaterdag 9 oktober 2021: Fay Claassen en Cor Bakker met 75 jaar vrijheid, Songs of Liberty
Vrijdag 5 november 2021: Jan Beuving met Restante try-out
Zaterdag 13 november 2021Andries Tunru met In Theorie
Zondag 2 januari 2022: Nieuwjaarsreceptie
Zaterdag 15 januari 2022: 
Dorona Alberti (die zangeres die eerder met Hans Dulfer optrad bij Het Plein) met de muziek van James Bond
februari 2022: Het Plein Poppodium met Singer Songwriters: Bai Kamara, Nol Havens en Lorrèn
Zaterdag 12 maart 2022Anne Neuteboom met Effe niet met je mening en Simpleton, comedy
Zaterdag  2 april 2022Cousin Hatfield, muziek
1e zondag juni 2022: Sluisconcert met Timbazo en Wasted Tulips
 
Aantrekkelijke prijzen
Wij houden we de prijzen laag. Voor jongeren tot en met 21 jaar hanteren we zelfs standaard een lagere toegangsprijs bij alle voorstellingen. Dit kunt u aangeven op het bestelformulier.
 
Facebook en Nieuwsbrief
Facebook is voor Het Plein een belangrijk communicatiemiddel. Het meest actuele nieuws is er te vinden en het is natuurlijk een laagdrempelige manier om met ons in gesprek te gaan. Tijdens een voorstellingen worden er vaak foto's gemaakt. Deze zijn daags na de voorstelling terug te zien op Facebook. Ook verloten we soms vrijkaarten. Dus aarzel niet, volg ons op Facebook en laat een berichtje achter: www.facebook.com/hetpleingraftdijk 
We zijn ons er terdege van bewust dat niet iedereen actief is op Facebook, daarom versturen we met enige regelmaat een Nieuwsbrief met daarin wetenswaardigheden en het laatste nieuws ten aanzien van voorstellingen. U kunt zich hier via de website voor aanmelden. 
 
Vrijwilligers
Het Plein zou niet bestaan zonder haar vrijwilligers. We zijn er ongelooflijk trots op dat veel mensen dankzij Het Plein genieten van cultuur dicht bij huis. Behalve de vrijwilligers willen we onze trouwe bezoekers en donateurs hierbij ook hartelijk bedanken voor hun steun.  We hebben ondanks alles veel zin het nieuwe seizoen.
 
Hartelijke groet en graag tot ziens!
 
Bestuur Het Plein 
 
Marjon Brouwer 
Karla Nugteren
Mil Beekhuis
Janine Metselaar