Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wouter Planteijdt

8 februari 2025 om 20:00

€18.00

‘BULLHORN ENDING’

 

Wouter Planteijdt schrijft sinds 2018 de songs voor zijn project Bullhorn (Amerikaans slang voor megafoon). Zijn nummers zijn persoonlijk, maatschappelijk relevant en ademen een tijdgeest die velen na aan het hart ligt, maar die heden ten dage soms ver weg lijkt. Planteijdt is zelf leadzanger van Bullhorn en speelt, zoals bekend, gitaar (Sjako!). Hij wordt bijgestaan door Gerco Aerts (André Manuel, B-Movie Orchestra) op contrabas en Mischa Porte (Pitou, Amsterdam Klezmer Band e.v.a.) op drums en achtergrondzang.

De songs voor Bullhorn kwamen bij Planteijdt voort uit de behoefte een wat meer comtemplatieve kant te benadrukken en over het voetlicht te brengen, in tegenstelling tot het (overigens razend virtuoze) heavy rockende Sjako!-stramien. In muzikaal opzicht is het repertoire van Bullhorn een speurtocht naar ruimte en verstilling, waar, op miraculeuze wijze, toch het speelplezier vanaf spat.
Bij optredens vertelt Planteijdt tussen de nummers door openhartige verhalen over de totstandkoming van de songteksten en over zijn bijna 50 jaar-jarige carrière als gitarist ‘van de sterren’ (Maarten van Roozendaal, Sanne Wallis de Vries, Blues Brothers, Jelka van Houten).

Wouter Planteijdt: gitaar, zang
Gerco Aerts: drums
Mischa Porte: contrabas
Eva Bauknecht: regie
Genre: Americana, Blues, Roots en Pop

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Wouter Planteijdt
18.00
67 beschikbaar

Gegevens

Datum:
8 februari 2025
Tijd:
20:00
Kosten:
€18.00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139