Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thorwald ‘Thor’ Voss groep 2

22 januari 2023 om 16:00 - 16:30

€2.50

‘WORKSHOP GEZOND SNOEP MAKEN’

 

Thorwald Voss, of simpelweg Thor, in de culinaire volksmond ook wel bekend als ‘Chef Croquette’, is een veelbesproken kookkunstenaar. Thorwald heeft zijn hele leven gereisd. Hij is geboren in Engeland, volgde de tekenacademie en koksschool in Nederland en werkte als (chef)kok in restaurants in New York, Barcelona en Hong Kong. Behalve kok is hij ook kunstenaar en mede-oprichter van de Amsterdamse Supperclub en de Wicked Kitchen.

Hij heeft nu een nieuw product bedacht in zijn zoektocht om de wereld beter en gezonder te laten eten. En dat introduceert hij met liefde bij een jong publiek, vanaf 4 jaar. Onder zijn bevlogen leiding leren kinderen in 30 minuten verantwoord een heerlijke versnapering maken. Zoals alle producten van Thor worden ze overheerlijk en prachtig van smaak.

De kinderen krijgen van Thor een door hem ontwikkeld DIY (doe-het-zelf) gezond snoeppakketje waar zij zelf snoep mee kunnen maken. De ingrediënten zijn allemaal vegan, dat is Thor’s specialiteit.

De workshop duurt 30 minuten met maximaal 25 kinderen per sessie. Bij meer animo plannen we extra workshops in. Entree 2,50 per deelnemend kind, ouders gratis.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
22 januari 2023
Tijd:
16:00 - 16:30
Kosten:
€2.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139