Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The LSB Experience UITVERKOCHT

30 maart om 20:00

€18.00

‘LIVE JAREN 60 EN 70 MUZIEK’

 

Vanaf de eerste try-out is het duidelijk: The LSB Experience heeft iets bijzonders te bieden.

De perfecte blend van de stemmen van deze drie zangers/gitaristen bezorgt de mannen zelf kippenvel als ze voor het eerst samen Helplessly Hoping van Crosby, Stills & Nash spelen. Automatisch kiest een ieder de stem die hem het beste past, wat de inmiddels zo kenmerkende LSB sound oplevert.

Geïnspireerd door de liefde voor tijdloze muziek omvat het repertoire van The LSB Experience songs van o.a. Crosby Stills & Nash, The Beatles, Jackson Browne, James Taylor, The Doobie Brothers, Paul McCartney en The Eagles, aangevuld met songs van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice. Zelfs The Beach Boys ontbreken niet op de setlist. Muziek die LSB (Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek) altijd al wilden spelen, songs met een kop en staart, vocal harmonies en lekker gitaarspel.

Samen met de geweldige ritme sectie: Rob Hendriks op de bas, Peter Deiman achter het drumstel en sinds 2023 de extreem talentvolle Andy Nijmeijer op de keyboards en Hammond orgel.
Prachtig materiaal voor een avondvullend programma waarin de mannen een muzikaal eerbetoon aan hun helden brengen.
Bij het Plein speelt The LSB Experience in semi akoestische setting, vooral muziek uit de jaren ’60 en ’70.

www.thelsbexperience.com

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
20:00
Kosten:
€18.00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139