Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Legends ft. Michael Varekamp & Tess Merlot

17 december om 20:00

€18.50

‘SWINGIN’ PARIS THE CHRISTMAS SPECIAL!

 

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger/ trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Tess Merlot (van de hitsingle Mon Paris!), mee door de met kerstlichtjes versierde straten van het bruisende Parijs.

Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Edith Piaff en Sydney Bechet en natuurlijk kunnen de kersthits van Louis Armstrong, Frank Sinatra en Nat King Cole niet ontbreken.

Speciaal voor deze tijd van het jaar wordt Swingin’ Paris ondergedompeld in warme kerstsferen. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Rudolph the Red-nosed Rendeer’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen.

‘Happy en sad blues in briljante arrangements’   ★★★★ Telegraaf
‘The Legends raken je in je ziel!’    ★★★★ Theaterparadijs
‘Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong’    ★★★★ NRC

Line Up
Tess Merlot (zang)
Michael Varekamp (trompet, zang)
Wiboud Burkens (toetsen)
Harry Emmery (contrabas)
Erik Kooger (drums)
Yoran Aarssen (tenorsax, clarinet)

www.thelegends.biz

Fotografie: Eric van Nieuwland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
THE LEGENDS
18.50
0 beschikbaar
Uitverkocht

Gegevens

Datum:
17 december
Tijd:
20:00
Kosten:
€18.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon:
0618585139