Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Legends ft. Michael Varekamp & Caroline Rutten

17 december 2022 om 20:00

€18.50

‘SWINGIN’ PARIS THE CHRISTMAS SPECIAL!

 

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger/ trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Caroline Rutten, mee door de met kerstlichtjes versierde straten van het bruisende Parijs.

Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Edith Piaff en Sydney Bechet en natuurlijk kunnen de kersthits van Louis Armstrong, Frank Sinatra en Nat King Cole niet ontbreken.

Speciaal voor deze tijd van het jaar wordt Swingin’ Paris ondergedompeld in warme kerstsferen. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Rudolph the Red-nosed Rendeer’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen.

‘Happy en sad blues in briljante arrangements’   ★★★★ Telegraaf
‘The Legends raken je in je ziel!’    ★★★★ Theaterparadijs
‘Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong’    ★★★★ NRC

Line Up
Caroline Rutten (zang)
Michael Varekamp (trompet, zang)
Wiboud Burkens (toetsen)
Harry Emmery (contrabas)
Erik Kooger (drums)
Yoran Aarssen (tenorsax, clarinet)

www.thelegends.biz

Fotografie: Eric van Nieuwland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
17 december 2022
Tijd:
20:00
Kosten:
€18.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139