Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sluitconcert (vrij toegankelijk)

5 juni 2022 om 15:00 - 17:00

‘Sluitconcert 2022’ met demo salsadansen

Let op, dit was het programma van 2020 maar is verplaatst naar de eerste zondag van 2022
Inloop vanaf 14.30 uur.

Een heerlijk show voor een mooie zomer! Dat belooft de salsaband Timbazo die zondag 5 juni in West-Graftdijk komt optreden. Volgens de traditie zou dat op een ponton op de Sluis plaatsvinden. De nieuwe regelgeving omtrent evenementen dwingt ons uit te wijken naar het Graftdijkplein. De muziek die gespeeld wordt door deze internationale groep is een mix van Cubaanse timba, Jazz en ‘Salsa dura’.
Tijdens dit concert wordt ook een demonstratie salsadansen verzorgd door dansschool Sizzling uit de Kop van Noord-Holland.

Nils Fischer, oprichter van de band, is zelf één van Europa’s beste percussionisten, hij koos in zijn bezetting 3 fantastische salsa zangers waarmee hen eerste album ‘¡Gracias Joe Cuba!’ door internationale pers gekozen werd tot beste salsa album van het jaar!

Dankzij subsidie van het TAQAfonds kan dit Sluitconcert georganiseerd worden. Bezoekers weten inmiddels dat ze zelf hun stoel mogen meenemen, alsmede een goedgevulde picknickmand/koelbox. En natuurlijk een vrijwillige bijdrage voor de pot!
Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de kerk.

NB Het Sluitconcert wordt natuurlijk nog veel leuker met een aansprekend voorprogramma. Wie kent een lokale band die graag podiumervaring op wil doen? Stuur een mail naar bestuur@hetplein.info

Het bezoeken van het Sluitconcert is geheel op eigen risico.

Gegevens

Datum:
5 juni 2022
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139