Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sluitconcert | Gratis toegang

4 juni 2023 om 15:30

‘Beejay…’

Ter afsluiting van het oude Pleinseizoen en als aftrap van het nieuwe seizoen is er weer het Sluitconcert! Een gratis toegankelijk concert in de kerk met dit jaar de band BeeJay & The Memphis Project. Net zoals het Sluisconcert vroeger is de toegang vrij, al wordt een vrijwillige bijdrage wel erg gewaardeerd. De bar is open, maar het is ook toegestaan eigen consumpties mee te nemen. Het concert is van 15.30 tot 17.30 uur en dezelfde avond start om 20.00 uur de voorverkoop voor het nieuwe seizoen, mèt vroegboekkorting voor iedereen.

Beejay and The Memphis Project is een van de grootste Noord-Hollandse coverbands. Zanger Robert Kap en zangeres Marloes Wiedijk zijn gastheer en -dame tijdens shows waarin de grootste danshits voorbijkomen: van Earth, Wind & Fire tot Doe Maar, van Bruno Mars tot Madness.

In 2022 is de band versterkt met het 17-jarige (!), Alkmaarse drumtalent Gijs Koch. En in het oog springt natuurlijk ook de vijfkoppige blazerssectie: ‘The BeeJay Horns’, onder leiding van saxofonist Bartjan ‘BeeJay’ Dekker.

Gegevens

Datum:
4 juni 2023
Tijd:
15:30

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139