Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Singersongwriters

1 april 2023 om 20:00

€18.50

‘3 OPTREDENS OP 1 AVOND VAN 3 HEEL VERSCHILLENDE SINGERSONGWRITERS’

 

The Damned and Dirty

 

The Damned and Dirty is een van de meest opwindende en innovatieve acts in de roots-traditie. Ze leggen de nadruk op pakkende nummers met afwisselend donkere en scherpe teksten met een flinke emmer soul. De sound is in alle opzichten rauw en dwingend. Hun Engels is Amerikaans alsof het daar thuishoort. Deze avond verwelkomen wij Kevin de Harde en Micha Sprenger van Damned and Dirty voor een akoestische sessie.

The Damned and Dirty schrijven al hun eigen songs en ze hebben al 5 albums geproduceerd. In 2013 brachten ze hun tweede album Sell Your Soul uit. Hun derde album Rolling Into Town werd gepresenteerd in poptempel Paradiso in november 2014. Hoodoo Down volgde in 2015, met meer diverse muziekstijlen en gastmuzikanten. Maar liefst drie albums werden bekroond met een award voor “Best Dutch Blues Album” van de Dutch Blues Foundation. Iets wat geen enkele andere band in Nederland kan claimen.

www.thedamnedanddirty.com

Björn van der Doelen

 

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z’n 30ste met voetballen om oa muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van z’n laatste album “Na ons de zondvloed” alweer zes albums verder.
Van der Doelen noemt zichzelf met een knipoog de parel van Brabant. Hij houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, soms een bietje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes.

www.bjornvanderdoelen.com

 

Rose Marin

 

De woorden op papier zetten, is voor Rose Marin de enige manier om haar verhaal te vertellen. Ze uit haar gevoel in verborgen boodschappen en scherpe metaforen, waarbij herkenbare situaties in ieders eigen verbeelding tot leven komen. Haar meest persoonlijke verhalen en gedachten zet ze om tot oprechte songs, waarbij je wordt geconfronteerd met de onverwachte waarheid. In deze betoverende blend van country, pop en haar Zuid-Afrikaanse roots, neemt ze je mee op een dynamische reis door het leven. In 2018 verraste deze toen 16-jarige Rose Marin ons met haar optreden in het voorprogramma van het Sluisconcert. Wij zijn heel blij om haar opnieuw te mogen verwelkomen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
1 april 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
€18.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139