Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3 Singer – Songwriters in 1 voorstelling

12 februari 2022 om 00:00

€17.50

3 optredens in 1 voorstelling, UITVERKOCHT!!

Let op, vanwege de 1,5 m afstand die gehanteerd moet worden, gaat deze voorstelling twee keer plaatsvinden, om 16.30u en 19.30u. Nadat u besteld heeft, nemen wij telefonisch of per mail contact met u op over het door u gewenste tijdstip.
Iedereen die reeds een kaartje in bezit had, heeft een mail ontvangen met daarin de toegewezen tijd.
Op deze avond zal er bij de entree gevraagd worden naar uw coronatoegangsbewijs. En blijft u alstublieft thuis bij klachten. Neem in dat geval contact op via bestellen@hetplein.info met betrekking tot onze coulanceregeling.

Nol Havens met “Doe mij maar alles”

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen. En… het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in je leven. Over de hele wereld klinkt het lied nog steeds uit radio’s en wordt er bij tijd en wijle uit volle borst meegezongen. Suzanne. De wereldhit van VOF de Kunst/The Art Company.

Oude liefde roest niet. Dat blijkt in 2020, Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire. Veel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Doe mij maar ALLES’ wordt u meegenomen langs 36 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, mooie en ook zware tijden. In veertig minuten zal hij het u allemaal vertellen en u mag vragen stellen over alles én u mag meezingen als u de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar alleen op een podium….zijn persoonlijk verhaal, het verhaal achter de liedjes….

www.nolhavens.nl

Bai Kamara solo met ‘Salone’

Een warme, funky stem, maar ook nuchter en intiem. Bai Kamara Jr’s muziek is een mix van soul, blues, funk, R&B en jazz invloeden. Bai Kamara Jr, zoon van de voormalige ambassadeur van Sierra Leone in Brussel, groeide op in het Verenigd Koninkrijk en woont al meer dan 25 jaar in Brussel, is een geëngageerde singer-songwriter die zijn Afrikaanse afkomst onthult in zijn muziek. Hij deelde het podium met internationale artiesten zoals Habib Koité, Cassandra Wilson, Rokia Traoré, was de openingsact van Vanessa Paradis’ ‘LOVE ALBUM’ INTERNATIONAL TOUR in 2014 (25 data) en zong in duo met Dani Klein van Vaya Con Dios maar ook als haar voorprogramma. Zijn betrokkenheid bij NGO’s heeft geleid tot een samenwerking met wereldster Youssou N’Dour. Bai is een briljant componist die zijn zeer divers muzikaal talent laat horen op zijn 5 albums (Living Room, Urban Gipsy, Disposable Society, This Is Home en Mystical Survivors).

Lorrèn

Lorrèn is een Nederlandse singer-songwriter uit Amsterdam. Haar opmerkelijke verhaal begon sinds ze op 3-jarige leeftijd aan het scatten en zingen was met haar vader, die jazzviolist is. Toen ze 11 was begon ze professioneel op te treden en sindsdien heeft ze nooit meer achterom gekeken

Na de release van haar hitsingle ‘The Game Of Love’ in 2015 werd ze ‘Radio 2 Talent’, een titel van een van de grootste radiostations van Nederland. Na de release van haar veelgeprezen debuutalbum ‘Shades of Blue’ (2015) en haar laatste album ‘Land of Possibilities’ (2017) trad Lorrèn op in bekende podia als: North Sea Jazz Club, Sugarfactory en Paradiso.

Lorrèn staat bekend om haar kenmerkende zijdezachte stem, die een rauw randje heeft. Verwacht een zangeres die soul, pop mixt en zich een weg weet te banen door elk jazznummer dat de mensheid kent. Haar muziek kan worden omschreven als een kruising tussen Selah Sue, Melody Gardot, Amy Winehouse en Ella Fitzgerald.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
12 februari 2022
Tijd:
00:00
Kosten:
€17.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139