Laden Evenementen

« Alle Evenementen

O’Dreams

19 oktober om 20:00

€18.00

DUBLIN, REPRISE

 

Dwalend door donkere stegen ontrafelt O’Dreams het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en vreemde kostgangers. De band speelt op straat in Grafton Street, bezoekt de beroemde Windmill Lane studio’s en strijkt neer langs de oevers van The Liffey. Tijdens een eindeloos lijkende tocht langs oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen.

Pubquiz
O’DREAMS zingt en speelt legendarische songs van onder meer The Dubliners, The Fureys, Christy Moore en U2. Beelden van de muzikale city trip die O’DREAMS maakte, schieten op het podium voorbij. Hilarisch is de pubquiz waarin de kennis van theaterbezoekers over Dublin flink wordt getest.
O’DREAMS is een Iers/Nederlands trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes en heerlijke humor werkelijk weet te raken. ‘Dublin’ is hun nieuwste, uiterst boeiende en vermakelijke ode aan de Ierse hoofdstad in al haar facetten. Een voorstelling die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen absoluut niet mogen missen.

O’DREAMS:
Danny Guinan – zang, gitaar
John Flierman – zang, gitaar, bouzouki, bodhran
Ed Veltrop – zang, accordeon, piano, toetsen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
O’Dreams
18.00
4 beschikbaar

Gegevens

Datum:
19 oktober
Tijd:
20:00
Kosten:
€18.00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139