Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nico Dijkshoorn met Hank Five – UITVERKOCHT

7 oktober om 20:00

€18.00

‘DIJKSHOORN DURFT’

 

Vijfendertig keer in Carré spelen, ja leuk, maar als theatermaker doe je er pas écht toe wanneer je in West-Graftdijk hebt gespeeld. In heel Nederland dromen bekende en minder bekende artiesten van een optreden op de plek waar het ooit allemaal begon. Nico Dijkshoorn en The Hank Five kennen de verhalen, maar hebben geen idee wat er dan precies begon.

Daarom komen zij dat zelf onderzoeken. Op zaterdag 7 oktober 2023 zullen zij bij Het Plein een avond lang de grenzen van het amusement opzoeken. Is dat leuk, een schrijver die J.J Cale speelt en Bob Dylan in het Nederlands zingt? Ja! Leest hij voor over zijn moeder? Ja! Schrijft hij ‘s middags een gedicht over West-Graftdijk dat hij nog dezelfde avond zal voorlezen. Ja!

Nico Dijkshoorn en The Hank Five zullen zich een avond lang onderdompelen en hopen op de terugweg te kunnen zeggen: Ja, ook wij zijn West-Graftdijkers. Daar waar het allemaal begon.

www.hankfive.nl

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Nico Dijkshoorn met Hank Five
18.00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Gegevens

Datum:
7 oktober
Tijd:
20:00
Kosten:
€18.00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139