Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mieke Stemerdink en Jason Bouman

2 april 2022 om 20:00

€17.50

‘De Jordaan Zingt, een heerlijk Hollandsche avond’

 

Mieke Stemerdink (frontvrouw van de iconische band de Gigantjes) en volkszanger Jason Bouman (winnaar van het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen) brengen met hun theaterprogramma De Jordaan Zingt het repertoire van tante Leen, Johnny Jordaan, Manke Nelis en anderen opnieuw tot leven. In het decor van het café van Tante Leen brengen ze de broodnodige saamhorigheid, troost, hoop en humor naar het theater en slaan een brug tussen verleden en heden met verhalen en repertoire uit de Jordaan. De bezoeker wordt ondergedompeld in de muziek waar het hart van overloopt met een lach en een traan.
Mieke en Jason worden begeleid door accordeonist André Vrolijk en multi-instrumentalist en vocalist Martin Bakker.

Het repertoire bestaat onder meer uit Ach Vaderlief, Keetje Tippel, Telkens weer, Amsterdam huilt, Als van geen ander, Dievenwagen, Glimlach van een kind, En toch haat ik je niet, Zeg t maar, Oh Johnny, Wil met jou hand in hand en Diep in mijn hart.
De muzikale arrangementen zijn geschreven door Mieke Stemerdink.

U wordt deze avond niet alleen muzikaal verwend, ook de verzorging van de inwendige mens is bij deze avond inbegrepen: Heerlijke Hollandsche hapjes en een lekker drankje.

De Jordaan zingt is een productie van Stichting Klaar is Kees en De Zee Theaterproducties.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
2 april 2022
Tijd:
20:00
Kosten:
€17.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139