Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jan Beuving

5 november om 20:00

14.00€

‘Restante’ try out

 

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven. (Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten.) Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten.

Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma, Rotatie, werd genomineerd voor een Poelifinario. De pers was superlatief: ‘Knappe grappen en puntgave liedjes’ (de Volkskrant), ‘Origineel, grappig en ontroerend’ (NRC) en de Theaterkrant schreef: ‘een programma dat de perfectie benadert’.

Het volgende doel is blijvende indruk maken. Dat deed hij reeds eerder bij Het Plein in 2019, vandaar dat hij wederom is uitgenodigd.

tekst en spel: Jan Beuving
muziek: Tom Dicke

www.janbeuving.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
JAN BEUVING DONATEURSTICKET
LET OP! Dit is de speciale prijs alleen voor donateurs....
Klik hier om donateur te worden
14.00
41 beschikbaar

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
20:00
Kosten:
14.00€

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon:
0618585139