Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jan Beuving

5 maart 2022 om 20:00

€16.50

‘Restante’

 

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven. (Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten.) Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten.

Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma, Rotatie, werd genomineerd voor een Poelifinario. De pers was superlatief: ‘Knappe grappen en puntgave liedjes’ (de Volkskrant), ‘Origineel, grappig en ontroerend’ (NRC) en de Theaterkrant schreef: ‘een programma dat de perfectie benadert’.

Het volgende doel is blijvende indruk maken. Dat deed hij reeds eerder bij Het Plein in 2019, vandaar dat hij wederom is uitgenodigd.

tekst en spel: Jan Beuving
muziek: Tom Dicke

www.janbeuving.nl

NB Deze voorstelling zou aanvankelijk plaatsvinden op 5 november 2021, maar is wegens een positief geteste Jan Beuving verplaatst naar 5 maart. Toegangsbewijzen blijven geldig. Mail met vragen naar bestellen@plein.info

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
5 maart 2022
Tijd:
20:00
Kosten:
€16.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139