Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hakim | Familievoorstelling 2+

2 februari 2025 om 15:30

€4.00

HAKIM OP ZIJN BEST

 

Hakim is bij menigeen bekend van Sesamstraat, maar hij toert ook door het land met familievoorstellingen voor iedereen vanaf twee jaar. Bij Het Plein speelt hij zijn programma ‘Hakim op z’n best’ .
Hakim Traïdia is een Nederlands/Algerijnse theaterartiest en mimespeler. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Hakim op z’n best is een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van Duizend en een Nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknickperikelen in de buitenlucht: met Hakim op z’n best is alles mogelijk.

Spel: Hakim Traïdia

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Hakim
4.00
73 beschikbaar

Gegevens

Datum:
2 februari 2025
Tijd:
15:30
Kosten:
€4.00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139