Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Govert Schilling

13 maart 2022 om 15:30

€6.00

‘Hoe word ik astronaut?’, familievoorstelling 4+’

 

Droom jij er ook van om astronaut te worden? Om met een raket de ruimte in te gaan, en rond te lopen op de maan of de planeet Mars? André Kuipers weet er alles van. Hij woonde en werkte in totaal 204 dagen in het internationale ruimtestation ISS. Govert Schilling is wetenschapsjournalist en weet alles over de maan, de planeten en de sterren. Samen schreven ze het ultieme handboek voor toekomstige ruimtevaarders boordevol interessante weetjes en feiten: Hoe word ik Astronaut? Voor alle kinderen die dromen van reizen door de ruimte, of daar gewoon meer over willen weten.

Govert vertelt waar je als toekomstige astronaut allemaal aan moet voldoen. Welke trainingen je moet volgen. Hoe je je voorbereidt op het leven aan boord van een ruimteschip en een andere planeet. En wat er allemaal nog meer bij komt kijken voordat je klaar bent voor de lancering. De belangrijkste les: geef nooit op! Misschien komt jouw droom later echt uit!

Tijdens de voorstelling kun je een boek winnen en na de voorstelling is er een meet&greet (boekverkoop) met Govert Schilling.

Let op: deze voorstelling was in eerste instantie gepland op 5 februari, maar is doorgeschoven naar 13 maart.

www.deschrijverscentrale.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
13 maart 2022
Tijd:
15:30
Kosten:
€6.00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139