Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gerard Alderliefste met Une Matinée musicale – UITVERKOCHT

11 februari om 15:30

€19.00

‘UNE MATINÉE MUSICALE MET PROEVERIJ’

 

Inmiddels is Gerard Alderliefste een soort huisvriend van Het Plein, dus absoluut een graag geziene gast waar wij een heerlijke Franse middag mee gaan beleven.
U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het muzikale gezelschap. Een middag vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Het verbond tussen Gerard en zijn tijdloze lievelingslied is sterk. De hit van Michel Fugain & Le big bazar uit 1972 is eigenlijk een soort rode draad in zijn carrière. Van verjaardagfeestjes als jongen thuis, tot avonden in Gelredome met Paul de Leeuw voor 30.000 man, van huiskamerconcerten tot de talloze theaters, het lied vormt er steeds maar weer een hoogtepunt. Deze en andere favorieten van Michel Fugain zullen dus niet ontbreken in ‘Une matinée musciale.’ Julien Clerc en het swingende ‘Elle voulait qu’on l’appelle Venise,’ nummers van de Poppy’s, Piaf, Stromae en Gérard Lenorman staan o.a. op het programma.

Gerard Alderliefste: zang/gitaar
Bregje Hermans: Zang
Rob Stoop: accordeon
Maria Eldering: viool

https://www.gerardalderliefste.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
11 februari
Tijd:
15:30
Kosten:
€19.00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139