Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dolf Jansen

18 maart 2023 om 20:00

€17.50

‘BIJNA’

 

7 verhalen over onderweg zijn, en 1 over aankomen.

In 2019 maakte Dolf Jansen een succesvolle voorstelling met verhalen over onderweg zijn.

Verhalen over de grote ingewikkelde wereld en je plek daarin, verlangen en verliezen, onverwachte afslagen en ontmoetingen die het allemaal de moeite waard maken.

Vliegschaamte, vertrekhal met douaneperikelen, een barre Ierse bergwandeling, een onverwachte zanger in Lissabon en het volstrekt ontbrekende richtingsgevoel van zijn moeder.

Eindelijk….voorjaar 2023 komt er een reprise, en dan ook nog op plekken waar mensen altijd al naar toe gingen om verhalen te horen, geraakt te worden, geïnspireerd zelfs: kerkjes, voormalige kerken (en andere zalen waar extra behoefte is aan een stukje zingeving en routebepaling). Dus ook, hoe toepasselijk, in het pittoreske kerkje van West-Graftdijk.

BIJNA is een voorstelling met verhalen over het leven.

Want ook het leven is niet meer dan onderweg zijn, de vraag is alleen waarheen..

www.dolfjansen.nl

NB. Donateurs kunnen kaarten tegen gereduceerd tarief bestellen voor zichzelf en mede-donateurs vanaf zondag 5 juni om 20.00 uur tot en met 30 juni. Vanaf vrijdag 1 juli kunnen ook niet-donateurs bestellen tegen het reguliere tarief, €2,50 meer dan de nu vermelde prijzen. Dus meld u (weer) snel aan als donateur, alvast bedankt!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
DOLF JANSEN
17.50
0 beschikbaar
Uitverkocht

Gegevens

Datum:
18 maart 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
€17.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon:
0618585139