Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DO met band en gospelzangeressen

17 december om 15:30

€17.00

‘BUBBLES EN BELLS, KERSTSPECIAL’

 

Met de kerstsongs van haar album ‘Bubbles & Bells’ én een vleugje gospel luidt DO de kerstdagen muzikaal in. Special voor dit exclusieve matineeconcert neemt zij haar trio mee, aangevuld met een driekoppig gospelkoor. Kom genieten van deze veelzijdige Kerstvoorstelling, intiem en opzwepend, met bekende en minder bekende klassiekers. Onder begeleiding van haar muzikanten en gospelkoor kan Do je niet anders dan volledig laten onderdompelen in Kerstsfeer!

Do werd geboren als Dominique Rijpma van Hulst op 7 september 1981 in Valkenswaard. Na blessures gaf ze haar tenniscarrière op en begon te zingen. De grote doorbrak kwam met de Bryan Adams cover Heaven, een samenwerking met DJ Sammy en Yanou. Het succes stopte hier niet mee. De volgende jaren bracht ze enkele albums uit, was te zien in diverse programma’s, verleende haar stem voor animatiefilms en was ook bekend als model voor o.a. Hunkemöller en Playboy.

www.domusic.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets komt beschikbaar op 4 June 2023

Gegevens

Datum:
17 december
Tijd:
15:30
Kosten:
€17.00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon:
0618585139