Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cousin Hatfield

1 oktober 2022 om 20:00

€17.50

‘Het beste van Nashville en Texas hier op eigen bodem!’

 

Cousin Hatfield brengt op unieke wijze de pure sound van de ‘Roots-music’ uit de Verenigde Staten naar Europa. Samen met eigen arrangementen van het beste repertoire uit Texas en Nashville, schrijven ze ook eigen werk met een eigentijdse visie en sound.

Cousin Hatfield stond onlangs als headliner op festivals in Letland, Duitsland, Zwitserland en België. Aan een Engelse, Ierse en Amerikaanse tournee wordt hard gewerkt.

Ook in Nederland zijn ze niet onopgemerkt gebleven. Ze hebben de afgelopen jaren al meerdere awards binnengesleept en meerdere uitverkochte clubshows op hun naam staan. Ook hebben ze gespeeld op gerenommeerde festivals als bijvoorbeeld Zwarte Cross, T.T Assen en Bevrijdingsfestival Zwolle.

Door de verschillende muzikale achtergronden van elk bandlid creëren ze samen een unieke, eigenwijze sound. Dit is zeker te horen op hun nieuwe E.P. Met virtuoos spel, prachtig koorwerk en top muzikantschap geven ze je een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten. Zorg dat je dit niet mist!

www.cousinhatfield.com

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
1 oktober 2022
Tijd:
20:00
Kosten:
€17.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139