Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cor Bakker en Fay Claassen
UITVERKOCHT

9 oktober 2021 om 20:00

€18.50

‘COR I FAY’

 

Luister naar de magische wisselwerking tussen Cor Bakker en Fay Claassen en je hoort het. Eén plus één kan veel meer zijn dan twee. Bij hun samenwerking tillen ze niet alleen elkaar naar het hoogste niveau, maar krijgt ook het repertoire dat ze brengen een extra lading. Daarom is hun programma ‘Cor-i- Fay’  het ontelbare veelvoud van muziek, tekst en betovering. Cor Bakker studeerde cum laude af aan het conservatorium in Amsterdam, waarna hij ruim tien jaar de vaste pianist was van het Metropole Orkest. Bij het tv-publiek werd hij een vertrouwd gezicht als begeleider van Paul de Leeuw en als presentator van zijn eigen muzikale programma’s. Bij Het Plein oogstte hij eerder succes met zijn optreden samen met Gerard Alderliefste.

Zangeres Fay Claassen begon als studente aan de Amsterdamse Kleinkunst akademie, waarna ze de afslag naar de jazz nam. Zo studeerde ze jazz zang aan het conservatorium in Den Haag, een opleiding die ze succesvol afsloot met twee bijzondere onderscheidingen. De persoonlijke kroon op haar werk is dat Rita Reys – de grand lady van de Nederlandse jazz – zich openlijk uitsprak als Fay-fan.

EREPODIUM

Bij hun theaterconcert ‘Cor-i-Fay’ geven ze de mooiste liedjes een erepodium. Zo komen er Nederlandse juweeltjes voorbij van Annie M.G. Schmidt en het Klein Orkest, maar ook internationale successen van Cole Porter en John Lennon.

www.fayclaassen.com
www.corbakker.nl

NB> Tijdens de eerste voorstelling hebben wij onze capaciteit beperkt tot maximaal 90 bezoekers en hebt u alleen toegang met een coronatoegangsbewijs. Dit kunt u verkrijgen met de CoronaCheck-app van de rijksoverheid. Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.rijksoverheid.nl/

Wij hanteren de volgende regels:

Maximaal 90 bezoekers
Geen 1,5 meter restricties.
Alleen toegang voor bezoekers die gereserveerd hebben.
Alleen toegang voor bezoekers met een coronatoegangsbewijs.
Wanneer daar aanleiding toe is kunnen deze afspraken aangepast worden.

Entree: €18,50 (helaas staat in het boekje per abuis een verkeerde prijs vermeld)
Bent u donateur? Dan krijgt u tussen 1 en 26 september €2,50 korting per donateur per kaartje (donateursschap is persoonsgebonden)
Deze korting past het systeem automatisch toe.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
9 oktober 2021
Tijd:
20:00
Kosten:
€18.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139