Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Carolina Dijkhuizen, trio
GEANNULEERD

18 december 2021 om 20:00

€17.50

‘The Christmas Soul Show’ – GEANNULEERD

In verband met de nieuwe maatregelen hebben we de show van Carolina moeten annuleren, omzetten naar de middag bleek niet mogelijk vanwege de beschikbaarheid van de muzikanten. Helaas….

Voor onze jaarlijkse avond in kerstsferen komt dit seizoen de Nederlandse zangeres en (musical)actrice Carolina Dijkhuizen met pianist en gitarist naar West-Graftdijk met The Christmas Show.

Carolina Dijkhuizen is geboren in Colombia, op 31 maart 1980, maar opgegroeid in het Groningse Veendam. Ze is bekend van talloze hoofdrollen in musicals als ‘Aida’, ‘The Lion King’, ‘Sister Act’ en haar laatste project is ‘Thank God, it’s Donna’.

Carolina was te zien als actrice in TV-series als Spangen, Spoorloos Verdwenen, Parels & Zwijnen en Bon Bini Beach. Ook heeft ze gastrollen gespeeld in de TV-series Charlie en Moordvrouw. In 2020 was Carolina te zien in een gastrol in de populairste soap van Nederland, GTST. In 2021 speelt zij rollen in de TV serie De Slet Van 6 VWO (Avro/Tros) en in de bioscoopfilm Zwanger&Co (Johan Nijenhuis).

Speciaal voor de donkere dagen voor Kerst en om alle verloren tijd in te halen steelt deze powervrouw de show met bekende Kersthits. Denk aan Whitney, Mariah maar ook songs van Nina Simone… van Santa Baby tot Sleigh Ride… het is tenslotte the most wonderful time of the year. Stilzitten is geen optie!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
18 december 2021
Tijd:
20:00
Kosten:
€17.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139