Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Anne Neuteboom en Simpleton | Laatste kaarten

7 mei 2022 om 20:00

€17.50

‘Dubbelvoorstelling’

 

Anne Neuteboom met Effe niet met je mening

Omdat het tijd wordt dat iedereen z’n dikke mening een keer lekker voor zich houdt. In het bijzonder die Neuteboom, die er al sinds 2015 kwistig mee loopt te strooien. Oké, ze won er Cameretten mee. Oké, ze werd ermee genomineerd voor Neerlands Hoop. Oké, ze kreeg lovende recensies in de kranten. En oké, ze kwam ermee op tv en Netflix. Maar nu is het echt afgelopen met die verbale incontinentie de hele tijd. Het is genoeg geweest. Effe niet meer met die mening. Toch?
‘Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties … overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend’ – NRC ****

Regie: Hanneke Braam

www.anneneut.nl

Simpleton

Simpleton is een absurdistische voorstelling over het meest nietszeggende plaatsje ooit: Simpleton. Met deze voorstelling steken de makers de draak met de huidige maatschappij waarin zoveel moet en waarin alles zo snel gaat. In Simpleton hoeft niet zo veel en gaat alles niet zo snel. Ook weleens prettig. Kom kijken en laat je meevoeren naar het potentieel humoristisch ons-kent-onsgehucht.

​Simpleton speelde in mei 2018 haar première in een uitverkocht Zonnehuis in Amsterdam-Noord. Eerder waren er al try-outs op festival ‘Het Grote Fiasco’ en studentenfestival ‘Ontgrendel de Zeedijk’ en WoudeWoude

Het collectief bestaat uit:

Pepijn van den Berg, hij studeert muziektheater aan Codarts in Rotterdam en volgde theatervooropleidingen in Amsterdam; Thijs de Lange, hij studeert Nederlandse taal & communicatie en Frans aan de UvA. Hij schrijft veel, bracht in 2016 een dichtbundel uit en in 2017 een tweede; Thom Gerrits, hij studeert Nederlandse taal & cultuur aan de UVA en volgde een vooropleiding voor kleinkunst en cabaret in Den Bosch; Daan Stigter, hij studeert productie & techniek op de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam  en doet ook de productie en techniek voor Simpleton. Zelf noemt hij zich ‘de manager van Simpleton’.

www.simpleton.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.

Gegevens

Datum:
7 mei 2022
Tijd:
20:00
Kosten:
€17.50

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139