Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoff, Wedel en Hoogeboom

4 november 2023 om 20:00

€16.00

‘THE TIME WE SHARE’

 

Andre van der Hoff, woonachtig in Ierland, maar van oorsprong afkomstig uit West-Graftdijk, is een graag geziene gast bij Het Plein. Hij heeft zijn collega’s Hank Wedel en Johan Hoogeboom bereid gevonden voor een tour in Nederland. Met hun eigen liedjes en interpretaties van geliefde klassieke liedjes.

André speelt al jarenlang als saxofonist, fluitist mee met diverse bands en artiesten. Na een carrière in de rock&roll en later in het theater, is hij zich de laatste jaren meer gaan toeleggen op het vertolken van zijn eigen repertoire met de stempels ‘souldriven’ en ‘folkfull’. Zijn eerste solo album werd goed ontvangen.

Hank Wedel werd in de jaren zestig in New York geboren, maar is alweer jaren woonachtig in Ierland. Hij is een volmaakte artiest en heeft het podium gedeeld met de Ierse muzieklegendes Bono, Shane McGowan, Declan Sinnott en Kila. De Ierse volkszanger-legende Christy Moore nam het nummer “Listen” van Hank op en maakte er het titelnummer van op zijn best verkochte album uit 2009 op Sony Records.

Johan Hoogeboom is pianist, componist, tekstschrijver en cabaretier. Hij speelt met diverse theatergezelschappen (Andermans Veren Live, Les Amuses), doceert aan kleinkunstopleidingen en is programmeur bij Podium deMess in Naarden. Als Andre en Hank in de buurt zijn speelt hij graag mee!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
4 november 2023
Tijd:
20:00
Kosten:
€16.00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139