Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Agathe Ensemble

5 januari 2025 om 16:00

€16.00

‘SPEELT ABBA’

 

Na afloop Nieuwjaarsreceptie, toegang gratis

De nieuwjaarsreceptie van 2024 hebben we bij wijze van proef vergezeld laten gaan van een sfeervol strijkconcert. En dat werd bijzonder goed ontvangen. Zodoende beginnen we het nieuwe jaar wederom met concert van een uur en vindt daarna de vertrouwde Nieuwjaarsreceptie plaats.

Op deze eerste zondag van 2025 verwelkomen we het Agathe Ensemble en zij spelen op vier strijkinstrumenten een programma rond Abba.
Agathe Ensemble is een getalenteerde en enthousiaste groep jonge musici die samenkomen om hun passie voor kamermuziek te delen. Het ensemble bestaat uit strijkers die optreden in diverse settings, zowel in kleine als grote formaties.

Gevestigd in Nederland, brengen de musici diverse internationale achtergronden samen, waaronder landen als Spanje, Polen, Nieuw-Zeeland en Nederland. Alle leden van Agathe treden ook regelmatig op met andere formaties, zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest, NedPhO, Noord Nederlands Orkest, Il Gardelino, Orkest van de 18e eeuw, Libero, of Ciconia Consort. Het repertoire van Agathe omvat een breed spectrum aan stijlen, van klassieke tot hedendaagse muziek, inclusief enkele vormen van Europese volksmuziek. Het ensemble daagt zichzelf vaak uit door eigen muzikale arrangementen te creëren en uit te voeren, waarbij composities oorspronkelijk geschreven voor verschillende instrumenten of settings worden aangepast.

www.agatheensemble.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Agathe Ensemble
16.00
57 beschikbaar

Gegevens

Datum:
5 januari 2025
Tijd:
16:00
Kosten:
€16.00

Locatie

Kerk West-Graftdijk
Graftdijkplein 3
West-Graftdijk, 1486ML Nederland
Telefoon
0618585139