CORONAPROTOCOL

Protocol Corona-maatregelen Het Plein tijdens voorstellingen

 

 • Vanzelfsprekend hanteren wij ook in onze kerk de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van het RIVM en de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance.
 • Bij binnenkomst wordt gevraagd naar uw gezondheid. Bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest of verhoging wordt de toegang geweigerd.
 • Om onze voorstellingen te bezoeken heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs).
 • Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.
 • Het Coronatoegangsbewijs kunt u als volgt verkrijgen:

o    TESTBEWIJS – Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Via https://www.testenvoortoegang.org/ maakt u een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in uw buurt.
o    VACCINATIEBEWIJS – Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
o    HERSTELBEWIJS – Bewijs positieve PCR-coronatest bij de GGD van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.

Aan de ingang wordt uw QR-code gescand. Deze QR-code toont u ofwel op uw telefoon in de CoronaCheck-app of u heeft hem thuis al geprint via CoronaCheck.nl.

 • Vergeet aub bij uw bezoek uw legitimatiebewijs niet. Onze medewerker kan hierom vragen.
 • Op de site van de Rijksoverheid kunt u terecht voor de stappen die u dient te ondernemen om van uw test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code, zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen.
 • Ik heb geen smartphone, wat nu?
  U kunt uw QR code heel eenvoudig uitprinten via https://coronacheck.nl/nl/print/ U ontvangt dan een PDF document dat u kunt printen.
 • Bij de ingang wordt geïnformeerd of je last hebt van ziekteverschijnselen. Als je ziek bent, dan vragen we je om de voorstelling niet te bezoeken.
 • Je kunt je afmelden via 06 185 85 139. In overleg bekijken wij of wij je een voucher kunnen geven waarmee je op een ander moment een voorstelling bij ons kunt bezoeken
CENTRUM VOOR CULTURELE ACTIVITEITEN IN OOST- EN WEST-GRAFTDIJK

BEZOEKADRES

Graftdijkplein 3
1486 ML West-Graftdijk

POSTADRES

Zuiderstraat 35
1486 MJ West-Graftdijk

Tel: 06-18585139
KvK: 41241497
IBAN: NL35 ABNA 0891 4930 77
© Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend  Privacybeleid | Coronaprotocol