Ageeth de Haan met 'Dag zon, dag zee'

Afbeelding invoegen
 

Zondag 4 februari 2018
Aanvang: 15.30 uur
Toegang: €7,50 | Geen donateurskorting

Bestel hier
Nog ruimschoots plaatsen beschikbaar

Een liedjesprogramma over de lente

"Ik zit hier z lekker...", zingt Ageeth in één van haar liedjes. Het zegt iets over de sfeer van dit programma. Het gaat over de zon, limonade met taart en natuurlijk over het strand. Ageeth neemt het publiek mee naar zowel herkenbare als fantasievolle situaties. Dag zon, dag zee! is een sprankelend, interactief programma vol liedjes in verschillende muziekstijlen. Ageeth verbindt de liedjes op een ontspannen manier met elkaar. Het publiek mag meedoen of lekker luisteren, alles is goed.

Dag zon, dag zee! werd door Ageeth de Haan (met band en tapdanser Marije Nie) onder andere gespeeld op North Sea Jazz Kids 2015 in Rotterdam.

Een mix van kleinkunst, pop en jazz
Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families.
Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Ageeth communiceert via allerlei muziekstijlen en weet met haar zangstem een magische sfeer te creren. In tekst en muziek staat de beleving centraal, wat leidt tot potische, grappige en ontroerende momenten. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de zaal verlaten.

Zang & spel:    Ageeth de Haan
Gitaar:             Peer Thielen

 

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door een financile bijdrage van Stichting De Zeevarende Buul te West-Graftdijk.

 

 
<<vorige                                                                                                    volgende>>