Welkom in het nieuwe seizoen!

Zoals u van ons gewend bent, stelt Het Plein elk seizoen een aantrekkelijk en gevarieerd muziek- en cabaretprogramma samen. En dat al meer dan 20 jaar lang. Het bestuur van Het Plein is trots op het programma dat zij voor 2017-2018 heeft weten samen te stellen. We hopen dat u net zo gaat genieten als wij. 
 
Zaterdag 7 oktober 2017: Leoni Janssen en Eric Vaarzon Morel met 'Ierse nachten' - Try-out
Zaterdag 4 november 2017: Aroud v.d. Bossche met 'Burn-out voor beginners'
Zondag 19 november 2017: Freek de Jonge met 'Zaansch Veem 2.0' - Try-out
Zaterdag 16 december 2017: Nadjazzda met 'A Soulfull Christmas'
Zondag 7 januari 2018: Nieuwjaarsreceptie
Zondag 14 januari 2018: Joep Onderdelinden met 'Ooit' - Try-out
Zondag 4 februari 2018: Ageeth de Haan met 'Dag zon, dag zee'
Zaterdag 10 maart 2018: Bald met 'Legends of LA Canyons'
Zaterdag 7 april 2018: Blue Grass Boogiemen
 
Try-outs
Dit seizoen maar liefst drie try-outs! Drie keer verwelkomen wij reeds door de wol geverfde artiesten, bijna klaar voor hun nieuwe show waarmee ze gaan optreden in de grotere zalen.
 
Aantrekkelijke prijzen
Zoals u van ons gewend bent, houden we de prijzen laag.  Voor jongeren tot en met 21 jaar standaard een lagere toegangsprijs bij alle voorstellingen.  
 
Facebook en Nieuwsbrief
Facebook is voor Het Plein een belangrijk communicatiemiddel. Het meest actuele nieuws is er te vinden en het is natuurlijk een laagdrempelige manier om met ons in gesprek te gaan. Bovendien verloten we soms vrijkaarten via Facebook. Dus aarzel niet, volg ons op Facebook en laat een berichtje achter: www.facebook.com/hetpleingraftdijk 
We zijn ons er terdege van bewust dat niet iedereen actief is op Facebook, daarom versturen we met enige regelmaat een Nieuwsbrief met daarin wetenswaardigheden en het laatste nieuws ten aanzien van voorstellingen. U kunt zich hier via de website voor aanmelden. 
 
Vrijwilligers
Het Plein zou niet bestaan zonder haar vrijwilligers. We zijn er ongelooflijk trots op dat veel mensen dankzij Het Plein genieten van cultuur dicht bij huis. Behalve de vrijwilligers willen we onze trouwe bezoekers en donateurs hierbij ook hartelijk bedanken voor hun steun.  We hebben veel zin het nieuwe seizoen. Na hopelijk een fantastische zomer staan we in oktober dan ook met enthousiasme voor u klaar.  
 
Hartelijke groet en graag tot ziens!
 
Bestuur Het Plein 
 
Karla Nugteren
Mil Beekhuis
Janine Metselaar